Over ons

Sociaal Ondernemerschap.

Een eigen webshop met de lekkerste thee soorten en de leukste thee accessoires en cadeaus om mee te nemen of te geven. Van al deze thee-soorten kunt u ook genieten in ons TheeLokaal welke te vinden is in de Weimarstraat 364 te Den Haag.

De Webshop en het TheeLokaal zijn onderdeel van Stichting Schroeder van der Kolk. Alle opbrengsten zullen direct ten goede komen aan de doelstellingen van St. Schroeder van der Kolk.

Doelstelling St. Schroeder van der Kolk

De Stichting Dr. Schroeder van der Kolk Bedrijven (kortweg: Schroeder) biedt arbeidsmatige activiteiten aan mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt ten behoeve van herstel, het behoud en de ontwikkeling van iemands arbeidsmogelijkheden.

Doelstelling TheeLokaal

Het TheeLokaal wil een (werk)plek bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waar arbeidsvaardigheden ontwikkelt kunnen worden, waar talenten worden ontdekt en waar aan doelen gewerkt wordt om zichzelf uit te dagen en te ontwikkelen. Hiernaast willen we via het TheeLokaal de wijk kennis laten maken met het tea(m) en vice versa en samenwerking stimuleren. Dit doen we in een mooie moderne opgezette winkel in Vintage styling.